Succesvolle implementatie

Om ervoor te zorgen dat jullie HR-afdeling op een solide en prettige manier transformeert, is het essentieel dat jullie nieuwe oplossing naadloos wordt geïmplementeerd.

Daarom zullen onze lokale teams jullie bij elke stap ondersteunen. Zo is HR snel in staat hun dagelijkse, operationele taken optimaal uit te voeren, én om uit te groeien tot een strategisch partner voor de hele organisatie.

Jullie HR. Onze expertise.

Er is niet één manier om jullie business te transformeren. Iedere organisatie is anders, en elk HR-team is uniek. Onze teams helpen jullie de contouren van jullie project uit te lijnen, passend bij jullie specifieke processen. Met hun gecombineerde ervaring als HCM-consultants en productspecialisten, verzorgen onze mensen de operationele implementatie en technische ondersteuning, maar bieden ze ook belangrijke inzichten en HR-consultancy.

Dankzij ons netwerk van partners hebben we een wereldwijd bereik, kunnen we de oplevering van complexe projecten managen en bieden we jullie de tools die jullie Cegid Talentsoft-oplossing aanvullen. Bovendien kunnen jullie een favoriete implementatiepartner kiezen, of dat nu is omdat jullie al eerder met hen gewerkt hebben, of omdat jullie geïnteresseerd zijn in hun diepgaande branche- en marktexpertise.

Drie methodes. Eén doel

Een standaardoplossing? Volledig maatwerk of co-creatie? Onze verschillende methodes zijn zo ontworpen dat jullie altijd iets vinden dat bij jullie organisatie past. Bovendien zullen onze experts jullie helpen om de beste methode te kiezen, gebaseerd op jullie specifieke behoeften.

Grote onderneming of net begonnen? Grootse plannen of slechts enkele aanpassingen nodig? Wij leveren talloze projecten in allerlei soorten en maten op, in allerlei sectoren, voor verschillende type klanten. Dankzij onze staat van dienst kunnen jullie profiteren van de ervaringen, lessen en best practices die we uit elk project hebben gehaald.

Plug and Play

Onze standaardmethode, die ideaal is voor kleine bedrijven, omvat voorinstellingen op basis van best practices. Dat maakt een snelle implementatie mogelijk, met een overzichtelijke planning en budgetcontrole.

Adjust and Play

Deze methode is gebaseerd op een iteratieve aanpak, waarbij je profiteert van een mix van voorinstellingen en aanpassingen, gebaseerd op jullie specifieke wensen. Perfect voor middelgrote bedrijven met een gecentraliseerde structuur.

Customize and Play

Voor grote, gedecentraliseerde organisaties werkt ons team samen met jullie aan een volledig op maat gemaakte methode, die jullie specifieke uitdagingen op een agile manier aanpakt, en jullie HR-transformatie vergemakkelijkt.

Extend & Play

Willen jullie uitbreiden naar een nieuw land of een groep landen? Of openen jullie een nieuwe vestiging? Als jullie een bestaande klant van ons zijn en extra behoeften hebben, kan deze iteratieve aanpak zo ver reiken als jullie ambities maar reiken. Ons team past dezelfde methode toe als bij jullie vorige implementatie, en zorgt ervoor dat jullie dezelfde geweldige ervaring krijgen – met een oplossing die speciaal voor jullie is ontwikkeld. Natuurlijk kunnen jullie nog steeds rekenen op een toegewijd team van HR- en technische experts.


Plug & Play​

Adjust & Play

Customize & Play
In a nutshell​ Very fast implementation
Preconfigured HR processes & tools
Based on HR best practices​
Rapid implementation​
Slight adaptations of preconfigured HR processes & tools​
Based on HR best practices​
Tailor-made approach​
Focused on deep customer adaptation and integration​
Based on Customer Processes and Tools​
Project typical duration​ 1 month​ 3 months​ From 4,5 months​
Type of configurations​ 100% Standard​ 80% of standard configurations, ​
20% of adjustments
Up to 100% of advanced configurations​
Steering​ Not applicable​ Project Committee​ Project Committee​
Steering committee​
Contractual committee (optional)
Technical environment​ Basic: one source system integrated, reduced to critical data​ Simple: up to three third party systems integrated, several data​ Complex : no limit on third party systems integrated, all type of data​
Targeted organizations​ Simple organizations, one country​ Organizations with a limited number of entities, ​
Up to 3 countries
Complex organizations handling​
HR process complexity​ No process in place today or very undefined​
Particularly adapted for clients with no process / used to use paper
HR processes need to be improved or simplified​
Engagement of harmonization (between entities, subsidiaries, sites, etc.) of HR processes integrated in the project before implementation
HR processes are very mature and complex​
Languages implemented Only 1​ Up to 3​ As many as necessary​

Verrijk jullie ervaring

Benieuwd wat er na de implementatie gaat gebeuren? Dat zullen we jullie vertellen. Als Cegid Talentsoft-klant krijg je toegang tot een breed scala aan diensten om jullie te helpen de productadoptie te waarborgen, jullie transformatie te versnellen en de ondersteuning en begeleiding te krijgen die jullie nodig hebben. Het betekent ook dat je deel uitmaakt van een levendige HR-community van meer dan 5.500 experts.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.