Jullie talent. Ons platform.

Van leerinhoud, afgestemd op jullie behoeften, tot de complete personeelsadministratie: ons open platform voor talenttransformatie is dé plek voor al jullie HR-processen.

Dankzij ons HRIS worden jullie personeelsdata bewaard op één centrale plek, waardoor de workflow een stuk simpeler, prettiger en efficiënter zal verlopen.

Kan jullie trainingsmanagementsysteem wel een upgrade gebruiken? Zijn jullie op zoek naar een manier om jullie onboardingproces te vereenvoudigen? Ons platform zorgt ervoor dat het potentieel van elke afzonderlijke werknemer ontgrendeld wordt – en meer. Ons HCM-platform is ontworpen voor bedrijven die wereldwijd opereren, maar lokale behoeften hebben. Maar ook voor lokale bedrijven met wereldse ambities. Het is dé HR-oplossing die alle HR-activiteiten verenigt, die jullie learning en performance managementsystemen ondersteunt en jullie recruitmentprocessen naar een hoger niveau tilt.

Scroll naar beneden om te zien hoe jullie onze HR-oplossingen vandaag nog kunnen inzetten.

Een open platform

Dé flexibele cloud-oplossing voor al jullie HR-processen. In te zetten als primair, secundair of hybride model, dat naadloos aansluit bij jullie bestaande tech-ecosysteem. Omdat het zo wendbaar is, helpt het jullie de concurrentie altijd een stap voor te zijn. Onmisbaar, in een wereld die zo snel verandert.

Perfect teamwork

Dé plek om een feedbackcultuur te creëren en samenwerkende teams te ondersteunen. Brengt jullie mensen samen, zodat iedereen zich kan ontwikkelen, kan groeien, en van elkaar kan leren. Tevens een slim hulpmiddel voor managers om gerichte acties toe te voegen aan de workflow, met waardevolle resultaten als gevolg.

Mensen, geen processen

Get the tools to manage your talent. Inspire more people to complete their performance reviews. And motivate your employees with our training and learning content, so they can take their next career step in your organization.

<strong>Vind je core strength</strong>

Core HR en Admin software

Wij vinden dat HRM-software helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Daarom hebben wij het simpel gemaakt. Jullie talent management, administratieve processen, het hele traject van werving en selectie: we hebben alles geautomatiseerd, gedigitaliseerd en samengebracht op één platform. Waardoor kostbare tijd vrijkomt waarmee jullie de organisatie naar een hoger plan kunnen tillen

Multi-version positions structure

Position-based recruiting

Overstaffed positions management

<strong>Transformeer recruitment</strong>

Talent Acquisitie software

Wij bieden alles wat je nodig hebt voor elk onderdeel van het recruitmentproces. Met ‘Hello Talent’ werf je betere kandidaten, verbeter je de communicatie met recruiters en kun je ongeëvenaarde onboarding-ervaringen creëren voor zowel nieuwe medewerkers als mensen binnen jullie organisatie. Want het draait allemaal om het opbouwen van relaties met potentiële talenten – ook op de lange termijn.

Vacancy management & job posting

Multichannel recruitment

Candidate tracking and screening

Intelligent tools and automation

<strong>Focus op talent</strong>

Talent Management software

Wij willen – net als jullie – het beste uit mensen halen. Ontdek hoe onze oplossing jullie helpt prestaties te beoordelen, gesprekken gaande te houden, jullie talent te evalueren, jullie salarisbeoordelingen te transformeren, jullie mensen te koppelen aan hun volgende uitdaging, en jullie personeelsbestand te optimaliseren. Snel, efficiënt en eenvoudig.

Ongoing objectives management

OKR dashboards for managers

Peer feedback management

Employee check-in management

Start met leren

Learning en Training software

Vaardiger worden, blijven leren en vooruitgang boeken. Met onze onbeperkte leer- en ontwikkelingsactiviteiten, creatieve tools, oplossingen voor trainingsbeheer en content-as-a-service kunnen jullie het potentieel van ieder individu ontsluiten. En met onze leersoftware kun je grote groepstrainingen ook op een persoonlijker niveau aanbieden – op elk moment, op elk apparaat.

Bespoke production management

Digital assessment pushed in the flow of the learning course

Budget monitoring and ROI improvement through real-time indicators

Geïntegreerde analyses

De moeilijke beslissingen waar HR soms voor staat, worden makkelijker dankzij onze inzichtelijke grafieken en dashboards – allemaal ontworpen door UI-experts. Onze talentanalyses helpen HR-teams te anticiperen op toekomstige uitdagingen, effectieve besluiten te maken én de effecten te meten.

Onze mobiele app

Onze mobiele app zorgt voor een revolutie in de werknemerservaring door de ontwikkeling te versnellen en de mogelijkheden buiten de deuren van uw bedrijf uit te breiden. Het is de always-on persoonlijke assistent voor uw mensen.

Compatible met Teams

Voor de manier waarop we tegenwoordig werken is samenwerking onlosmakelijk gekoppeld aan productiviteit. Daarom is onze app /ons platform compatible met Microsoft Teams, waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Werken aan gezamenlijke projecten, functioneringsgesprekken houden en feedback delen bijvoorbeeld. En dit allemaal in een tool die medewerkers en managers zelf al gebruiken en kennen.

Customer experience

Onze belofte: organisaties transformeren, met oog voor ieder talent afzonderlijk. Dat krijgen we alleen voor elkaar door met jullie samen te werken. Op die manier kunnen jullie het maximale uit ons open platform halen.

Ben je al klant?

Log in op onze community, en ontvang extra hulp en steun vanuit ons netwerk – bestaande uit meer dan 5.000 HR-experts. Laten we samen leren, delen en bouwen.

Vraag?

Hier is een lijst van de meest voorkomende vragen die ons gesteld worden. Neem een kijkje in de onderstaande onderwerpen om te vinden wat je zoekt.

Wat is een Human Capital Management (HCM) softwarepakket?

Human Capital Management (HCM)-suites bieden uitgebreide functionaliteiten die organisaties helpen bij het aantrekken, ontwikkelen, betrekken, behouden en beheren van hun personeelsbestand. Het is een end-to-end cloudoplossing die is ontworpen om de volledige levenscyclus van een werknemer binnen één geïntegreerd systeem te beheren.

Wat is een Best-of-Breed HR-systeem?

Best of breed houdt in dat jullie je niet binden aan één totaalpakket, maar gebruikmaken van de meest optimale softwareoplossingen voor ieder specifiek HCM-gebied (bv. recruitment, performance management, leren, etc.). Dit vereist interne middelen, de juiste kennis en een integratieplan om elke oplossing naadloos aan elkaar te “schroeven”.

Hoeveel talen zijn beschikbaar op Cegid Talentsoft?

Wij ondersteunen 27 talen. Neem contact met ons op voor meer informatie over welke talen jullie nodig hebben.

Is jullie systeem gelicentieerd voor afzonderlijke productmodules?

Ja. Wij kunnen een modulaire aanpak aanbieden.

Waarin verschilt jullie HR-oplossing met die van anderen?

Vergeleken met onze concurrenten, biedt Cegid Talentsoft:

  • Snellere implementatie – we kunnen jullie oplossing al binnen vier weken leveren, dankzij onze Plug & Play optie
  • Meer flexibiliteit – wij dringen onze processen niet op; wij passen ons aan jullie aan
  • Meer keuze – een uniform platform met een breed scala aan modules die jullie naadloos kunnen integreren.
  • Lokale klantenondersteuning (in jullie eigen taal) en naleving van de regionale overheidsvoorschriften, zoals de Europese GDPR

Hebben jullie bestaande integraties met standaard Payroll-systemen?

Ja. Meer dan 600 klanten hebben geautomatiseerde interfaces tussen Cegid Talentsoft en Payroll – HRMS of ERP zoals ADP, SAP, Oracle, NGA, Raet, SDworx, Sage, P&I Loga, Peoplesoft, HR Access, Pleiades, Cegedim, Meta4, Cegid en Accurat.

Bieden jullie standaard (out of the box) integraties met andere systemen?

Ja. Wij bieden een standaard ‘out of the box’ interface aan onze klanten en partners. Voor productpartners zoals Quinyx, E-days of Bodet biedt Cegid Talentsoft een integratieplatform met IPaaS zodat partners naadloos kunnen aansluiten.

Kan ik CSV-bestanden importeren in Cegid Talentsoft?

Ja dat is mogelijk op twee manieren. Via onze FTP server kunnen cv bestanden in massa worden geupload, maar het is ook mogelijk om via CSV bestanden de data van cv’s in te lezen.

Hebben jullie ‘AVG-vereiste ondersteuning’?

Wanneer er voor de eerste keer ingelogd wordt op Cegid Talentsoft, vragen we altijd toestemming voor het gebruik van persoonlijke data, volgens de AVG-richtlijnen. Als werknemers een verzoek indienen om hun data in te zien of te verwijderen, is dat mogelijk via een eenvoudige functionaliteit. Er kunnen ook automatische regels worden ingesteld om de persoonsgegevens van werknemers die het bedrijf hebben verlaten te anonimiseren.

Hebben jullie een oplossing voor het beheer van onze organisatiestructuur?

Of jullie nou een hiërarchische, functionele of matrix-organisatie zijn: Cegid Talentsoft maakt het mogelijk om verschillende organisatiestructuren helder in kaart te brengen, bijvoorbeeld via visualisaties en organigrammen.

Kunnen HR-administrators rapporten maken en publiceren, en deze eenvoudig toegankelijk maken voor managers?

Ja, deze rapporten kunnen worden gecreëerd en gepubliceerd op de ‘Mijn Cegid Talentsoft’ pagina. HR-administrators kunnen ze vervolgens met één klik beschikbaar maken voor managers.

Ondersteunen jullie datavisualisatie via dashboards (standaard of configureerbaar)?

Wij zijn de enige talentmanagement leverancier die een eigen HR-analytics oplossing heeft ontwikkeld. Dit betekent dat we alle technische uitdagingen aankunnen, met een tool die in de basis is ontwikkeld voor HR – je hoeft hiervoor dus geen datawetenschapper te zijn. Dankzij onze jarenlange expertise op het gebied van HR kunnen we handige indicatoren en slimme dashboards bieden die jullie bovendien zelf kunnen aanpassen, zonder dat IT hieraan te pas hoeft te komen. Je kunt deze data eenvoudig delen met het management en teamleden, bijvoorbeeld wanneer je een rapportage of analyse moet aanleveren die relevant is voor een bepaalde business unit, afdeling of project team.

Kan Cegid Talentsoft ons ondersteunen met ‘policy management’?

Ja, HR-policies kunnen in Cegid Talentsoft worden toegepast voor elk denkbaar HR-proces. Een greep uit de mogelijkheden: het invullen van beoordelingsgesprekken en beoordelingsformulieren, salarisbeoordelingen, recruitmentprocessen, candidate management, het geven en delen van feedback, etc. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden.

Ik wil een demo

Wil je ons platform in actie zien? Dat kan! We hebben een scala aan korte, handige video’s voor je klaarstaan waarmee je precies ziet hoe onze oplossing werkt. En hoe je daarmee talent ontgrendelt.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.