Over ons

Talentsoft opnieuw ‘visionair’ in Gartner Magic Quadrant voor Talent Management Suites

ordinateur avec My Talentsoft à l'écran

Rijswijk, 8 oktober 2018Talentsoft is door Gartner Inc. tot ‘visionair’ benoemd in het Magic Quadrant voor Talent Management Suites van oktober 2018. De Europese leider in cloudbased talentmanagement en digital learning ontvangt deze titel voor de vijfde keer op rij.

In het Magic Quadrant beoordeelt Gartner leveranciers van talentmanagement (TM)-suites op basis van de uitvoering en volledigheid van hun visie. Onder TM-suites verstaat Gartner een geïntegreerde set van applicaties die organisaties ondersteunen in het coördineren, aannemen, behouden en belonen van talent. Denk aan workforceplanning, recruitment, competentiemanagement, loopbaanontwikkeling en beloningsbeleid. Gartner ’s beoordeling is gebaseerd op vijftien criteria, waaronder het bereik in de markt, de kwaliteit van de dienstverlening en marketing & sales. Talentsoft behoort tot de acht organisaties die op alle punten scoren.

‘Een plaatsing in het kwadrant van visionairs bevestigt dat Talentsoft aan Europese multinationals zowel HR- innovatie als time-to-value biedt, ‘ zegt Ko Tanis, Regional Director Nederland van Talentsoft. ‘Om te kunnen slagen in de competitieve talentmanagement-markt moet je technologische trends en HR op hoog niveau kunnen combineren met praktische, operationele behoeftes. Door goed naar onze klanten te luisteren en samen met hen applicaties te ontwikkelen, weten we zeker dat onze producten overeenkomen met de wensen in de markt.’

Leveranciers in het kwadrant van visionairs lopen volgens Gartner voorop met innovatieve producten en de wijze waarop ze die in de markt zetten. Ze anticiperen op de veranderende behoefte in talentmanagement en zijn in staat de oriëntatie van de markt te beïnvloeden.

Over Het Magic Quadrant

Gartner doet geen aanbevelingen over leveranciers, producten of diensten die in hun onderzoekspublicaties zijn opgenomen en adviseert gebruikers om niet blind te kiezen voor leveranciers met de hoogste beoordeling. De onderzoeksresultaten die Gartner publiceert zijn gebaseerd op de mening van onderzoekers en mogen niet opgevat worden als harde feiten. Gartner geeft geen enkele garantie in verband met dit onderzoek.

Over Talentsoft

Talentsoft werd in 2007 opgericht en is de Europese leider op het gebied van cloudbased talentmanagement en digital learning software, met meer dan 1800 klanten en 9 miljoen gebruikers in 130 landen en 27 talen. Talentsoft’s digitale platform moedigt interacties aan en verbetert de werkervaring van medewerkers door competentiemanagement, carrièremanagement en trainingsmanagement te combineren. Talentsoft biedt een unieke software en analytics oplossing voor het efficiënt managen van HR processen zoals recruitment, onboarding, talentbeoordeling, competentiemanagement, training en e-learning en het beloningsbeleid. De Talentsoft software is als volledig pakket te gebruiken of in losse modules.

 

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.