Talent in de cloud

Onze cloudtechnologie maakt het mogelijk jullie talent op een slimme manier te managen, terwijl personeelsgegevens veilig bewaard worden. Cloud software van wereldklasse, voor prestaties op topniveau.

Wij bieden een veilig en krachtig HCM-platform, met één broncode en een volledige multi-tenant omgeving mét datascheiding.

Jullie hebben dus een eigen aparte, fysieke database en geen limiet op het aantal pagina’s, views, transacties of gebruikers. Dat biedt jullie de snelheid en flexibiliteit om op te schalen naarmate jullie bedrijf groeit.

Privacy

Beveiliging

Betrouwbaarheid

ISO 27001 gecertificeerd

Wil je veilige HR-software voor al jullie personeelsdata? Dan kun je op ons platform vertrouwen.

Wij hosten al jullie gegevens in de veiligste datacenters ter wereld (in Europa, de Verenigde Staten en Azië). Bovendien zijn onze software en alle aanverwante diensten ISO 27001:2013 gecertificeerd. Dat geldt voor onderzoek en ontwikkeling, productie, ondersteuning en technisch advies. Daarnaast zijn we niet alleen proces-gecertificeerd; we zijn ook gecertificeerd wat betreft het resultaat.

Onze certificaten voor gegevensbeveiliging omvatten:

  • ISO 27001
  • SOC2

Cloud hosting en databeveiliging

Wanneer je de persoonlijke gegevens van werknemers in de cloud beheert, is het essentieel dat je datacenters kiest met de hoogste beveiliging. Maar ze moeten ook flexibel, responsief en voortdurend beschikbaar zijn. Dat is waarom onze top drie allianties Equinix, Interxion en Microsoft Azure zijn.

Bij ons betekent dit dat jullie toegang krijgen tot razendsnelle service, en dat je onmiddellijk capaciteit kunt toevoegen wanneer je die nodig hebt. Overigens: onze datacenters werken in tandem met elkaar, zodat er altijd beschikbaarheid is – en er dus nooit gegevens verloren gaan.

Julie kiezen het geografische gebied. Wij zorgen voor de toegang. En onze experts waarborgen de compliance, in ieder land. Vanzelfsprekend worden onze datacenters 24/7 bewaakt door beveiligingspersoneel. En als jullie ergens anders hulp bij nodig hebben, staan onze helpdeskteams altijd voor jullie klaar.

GDPR compliant

Al onze oplossingen voldoen volledig aan de GDPR-wetgeving. Dat geldt ook voor onze gegevensverwerking. We zorgen ervoor dat onze producten vanaf het eerste begin alle gebruikersrechten afdekken. Dankzij onze terugkerende risicoanalyses en de intensieve, interne trainingen binnen onze eigen organisatie, kunnen wij jullie privacy volledig garanderen – daar kun je gerust op zijn.

Bovendien bewaren we al onze gegevens in de veiligste datacenters ter wereld. We werken immers met klanten zoals onder andere het leger, de overheid en het bankwezen, dus risico’s nemen is uitgesloten. Ook bevinden onze eigen datacenters, ons hoofdkantoor en ons R&D-team zich in Europa. Als Europese klant kun je er zeker van zijn dat geen van jullie data naar buiten Europa worden overgebracht.

Tenslotte: elk jaar vinden er meer dan 20 audits plaats bij Cegid Talentsoft, uitgevoerd door een combinatie van interne en externe experts of onafhankelijke bedrijven. Zo zorgen we ervoor dat we gecertificeerd blijven en continu aan de normen voldoen. Gegevensbescherming door ontwerp en door standaardinstellingen, kortom. Gegevensbescherming door ontwerp en door standaardinstellingen, kortom.

Kies jullie integratie

Connectors

Standaard integraties, puur technisch met volledig geïntegreerde functies.

Batch data exchange

Maakt de import, export en transformatie van bulkbestanden mogelijk.

API

Voor als een connector niet bestaat. Dit maakt een breed scala aan mogelijkheden mogelijk. Wij bieden documentatie via een ontwikkelaarsportaal en een software development kit.

Onze aanpak

Qua softwareontwikkeling maken onze teams gebruik van agile methodes. Dit betekent dat we oplossingen snel en veilig kunnen implementeren, maar ook dat we de manier waarop we dat doen gemakkelijk kunnen aanpassen. Zo passen onze software producten altijd als een handschoen bij jullie organisatie.

Ons team bestaat uit ontwikkelaars, product owners, kwaliteitsborgers en UX specialisten. Alle codes die we produceren, worden volgens bewezen methodes getoetst. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit én veiligheid garanderen. Jullie kunnen er dus zeker van zijn dat onze beste mensen voor jullie aan het werk zijn, zodat jullie zo snel en efficiënt mogelijk met onze producten aan de slag kunnen.

Bovendien voeren we ongeveer 50.000 geautomatiseerde softwaretests uit voordat een nieuwe versie wordt gelanceerd. Onze QA-techexperts houden dit continu in de gaten, om er zeker van te zijn dat jullie oplossing optimaal werkt.

Deze aanpak is wat ons betreft de sleutel tot succes: het leveren van eersteklas service aan onze klanten.

Ik wil een demo

Wil je ons platform in actie zien? Dat kan! We hebben een scala aan korte, handige video’s voor je klaarstaan waarmee je precies ziet hoe onze oplossing werkt. En hoe je daarmee talent ontgrendelt.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.