Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Ons open HCM-platform biedt ruime mogelijkheden op het gebied van digitale talent management, die HR & IT-leiders helpen om duurzame performance te verwezenlijken.

Haal het beste uit ieder individueel talent

Ons doel is om jullie te helpen het potentieel van ieder talent afzonderlijk te ontgrendelen – waarbij we jullie tegelijkertijd in staat stellen te transformeren naar een organisatie die future proof is.

Dat doen we door samen oplossingen te identificeren die jullie HR-processen optimaliseren, jullie leertrajecten en performance management behoeftes ondersteunen, en jullie recruitmentmethodes naar een hoger niveau tillen. Zo zijn jullie voorbereid op een succesvolle toekomst.

Op deze manier hebben we al duizenden bedrijven geholpen om hun strategie voor talentmanagement effectief in te zetten. Hoe we dat precies doen? Lees snel verder.

De markt leiden

We helpen jullie niet alleen beter te worden, we laten jullie excelleren. Met 2.200 klanten en 11 miljoen gebruikers in zo’n 130 landen, weten wij exact hoe we jullie reis naar talenttransformatie in de volgende versnelling kunnen zetten.

« Cegid Talentsoft biedt verschillende technische functionaliteiten die uitstekend concurreren met grotere leveranciers, zoals vaardigheidsanalyses en technology enhanced learning. »

GARTNER

Onze awards

Het draait om het resultaat. Daarom zijn we er trots op onze awards met jullie te delen. Want het is mooi om te zien hoe onafhankelijke deskundigen en business leaders onze innovatieve oplossingen en ons platform voor talentontwikkeling weten te waarderen.

Cegid Talentsoft named a Niche Player by Gartner

Learning Innovation Distinguishes Cegid Talentsoft in the 2021 Fosway 9-Grid for Digital Learning

Cegid Talentsoft named Leader by Nucleus Research

Cegid Talentsoft: fastest-growing HCM supplier in Herbert Nathan’s report

Grand Prize at the “French Unicorn Awards”

Europees van oorsprong, mondiaal qua design

Als Europees leider in Human Capital Management hebben we wereldwijd al duizenden organisaties geholpen het beste uit hun mensen te halen, dankzij ons People@Work platform.

Onze oplossingen zijn gebouwd voor bedrijven die internationaal actief zijn, maar ook lokale behoeften hebben. Wij snappen jullie uitdagingen en zetten jullie mensen altijd op nummer één.

700
werknemers

11 miljoen
gebruikers

2,200
klanten

Onze waarden

Onze waarden bepalen wie we zijn, én hoe we met jullie omgaan. Ze vertegenwoordigen immers waar we voor staan.

Co-creatie op één

Al onze oplossingen komen voort uit de samenwerking tussen onze klanten, partners en teams. Zo ontstaat innovatie.

Altijd gedurfd zijn

Durf te gokken, fouten te maken, te leren, samen succes te boeken. Een goed werkende oplossing is beter dan een perfect plan.

Continu in gesprek blijven

Wat wil jij bereiken? We stellen vragen en blijven met elkaar in gesprek, dat maakt onze samenwerking sterker.

Iedereen voelt zich thuis

We streven naar een diverse, inclusieve werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn én plezier heeft.

Een talent voor talent

Hoe zijn we gekomen waar we nu staan? Het begon in 2007, toen we Cegid Talentsoft lanceerden om Europese bedrijven een digitaal HR-platform te bieden dat draait om mensen, en de manier waarop gewerkt wordt zou transformeren. Vanaf dat moment zijn we eigenlijk alleen maar sterker geworden.

De tools waarmee je talent transformeert

Van een open SaaS platform tot HR- en digitale experts. Dit maakt ons anders dan anderen.

Open SaaS Platform

Integreer gemakkelijk jullie bestaande systemen en partner-apps met ons platform.

Snelle Time-to-Value

Help gebruikers op een snelle manier nieuwe tech onder de knie te krijgen, dankzij agile methodes.

Co-creatie

Bedenk samen oplossingen door actief betrokken te zijn binnen onze community met meer dan 5.000 HR professionals.

Transformatie experts

Leer van onze experts en ontdek hoe je best practices op het gebied van HR kunt integreren binnen jullie organisatie, los van jullie grootte of branche.

Europese HCM leider

Implementeer mondiale processen die rekening houden met lokale behoeften en behoud de autonomie over jullie data.

Op naar een hoger niveau

Er is een groot verschil tussen hetgeen algemene HCM-oplossingen doen en wat wij toevoegen. Ons platform biedt oplossingen voor mensen, niet alleen voor IT. Ontdek hier hoe wij ervoor zorgen dat jullie het beste uit jullie investering kunnen halen.

Wat generieke HCM-oplossingen doen

Deliver proprietary solutions

Concentrate exclusively on individuals

Focus only on top performers

Focus solely on process efficiency

Define rigid processes

Wat wij jullie bieden

Deliver an open platform

Foster team development

Leverage the talent of your entire workforce

Know your people

Offer an interaction-based experience

Vind je core strength

Core HR en Admin software

Wij vinden dat HRM-software helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Daarom hebben wij het simpel gemaakt. Jullie talent management, administratieve processen, het hele traject van werving en selectie: we hebben alles geautomatiseerd, gedigitaliseerd en samengebracht op één platform. Waardoor kostbare tijd vrijkomt waarmee jullie de organisatie naar een hoger plan kunnen tillen

Admin event management

Templating management

Workforce analytics

Employee and organizational data

Transformeer recruitment

Talent Acquisitie software

Wij bieden alles wat je nodig hebt voor elk onderdeel van het recruitmentproces. Met ‘Hello Talent’ werf je betere kandidaten, verbeter je de communicatie met recruiters en kun je ongeëvenaarde onboarding-ervaringen creëren voor zowel nieuwe medewerkers als mensen binnen jullie organisatie. Want het draait allemaal om het opbouwen van relaties met potentiële talenten – ook op de lange termijn.

Collaborative candidate evaluation and nurturing

Smart assistant, intelligence and automation

Simple & intuitive sourcing (not visible on this screen)

Focus op talent

Talent Management software

Wij willen – net als jullie – het beste uit mensen halen. Ontdek hoe onze oplossing jullie helpt prestaties te beoordelen, gesprekken gaande te houden, jullie talent te evalueren, jullie salarisbeoordelingen te transformeren, jullie mensen te koppelen aan hun volgende uitdaging, en jullie personeelsbestand te optimaliseren. Snel, efficiënt en eenvoudig.

Comprehensive picture of each talent

Ability to parse resumes, declare experiences and skills, and report on data available in other HR processes

Suggest related skills or capabilities

Key interface for People Search & Talent Marketplace

Start met lere

Learning en Training software

Vaardiger worden, blijven leren en vooruitgang boeken. Met onze onbeperkte leer- en ontwikkelingsactiviteiten, creatieve tools, oplossingen voor trainingsbeheer en content-as-a-service kunnen jullie het potentieel van ieder individu ontsluiten. En met onze leersoftware kun je grote groepstrainingen ook op een persoonlijker niveau aanbieden – op elk moment, op elk apparaat.

Training recommendations per job, language, experience…

Blended training in the flow of work

Blended training in the flow of work

Onze partners in talent

Samen werkenbetekent samenwerken. Wij halen onze kracht net zo goed uit onze partners als andersom. Zo ondersteunen we jullie pad naar transformatie. Met elkaar.

Jullie talent. Onze oplossingen.

2.200 klanten vertrouwen ons om slimme oplossingen te bieden voor talentacquisitie, management, leertrajecten, Core HR en administratieve processen. Nieuwsgierig wie het potentieel van hun mensen op deze manier al heeft ontgrendeld? Dat zie je hier.

Cegid Talentsoft kapitaal

Sinds 2007 is er €100 miljoen geïnvesteerd in ons bedrijf. Dat betekent dat we ons product innovatie team hebben kunnen versterken. Met 250 ervaren developers aan boord, hebben wij het grootste Europese Research & Development team op het gebied van Cloud HR.

Werken bij Cegid Talentsoft

Disruptie is de nieuwe norm, en de verschuiving naar digital gaat steeds sneller. Help jij ons met onze missie het potentieel van ieder individueel talent te ontgrendelen? Ontdek onze vacatures en start vandaag nog jouw carrière bij Cegid Talentsoft.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.