Jullie business draait goed. Jaar in jaar uit groeien jullie. Maar houdt HR het bij?

Om de concurrentie voor te blijven, is het zaak om alleen de beste talenten aan te trekken.

Want zo win je kansen: met een feilloze recruitmentstructuur. Bovendien moet je IT agile zijn, zodat jullie organisatie zich gemakkelijk kan aanpassen aan trends in de markt. Een platform dat helpt jullie strategie, processen en mensen op elkaar af te stemmen, dàt wil je. Kortom, je hebt een HCM-oplossing nodig die is gebouwd voor bedrijven die net als jullie wereldwijd actief zijn én lokale behoeften hebben.

Helemaal op koers?

Hoe kan het dat jullie HR-team nog steeds in papierwerk verdrinkt? Waarom bevindt jullie learning content zich in één systeem, terwijl jullie performance reviews in een ander systeem zitten? En waarom duurt het zo lang om nieuwe mensen te onboarden?

Als gevestigde organisatie is jullie HR misschien al gedigitaliseerd, maar het kan zijn dat jullie HCM-oplossing niet is wat jullie ervan verwachtten. De strijd om talent winnen jullie steeds nét niet, en medewerkers vinden het systeem ingewikkeld om mee te werken. Data bevinden zich nog steeds op verschillende plaatsen, HR-processen zijn gekoppeld aan verouderde technologie en handmatige taken zijn aan de orde van de dag. Bovendien is jullie personeelsverloop hoger dan jullie zouden willen, maar helemaal opnieuw beginnen is geen optie.

Jullie HRIS helpt jullie niet vooruit. Het werkt jullie tegen.

Volle kracht vooruit

Jullie mogen misschien wel duizenden mensen in dienst hebben, toch is ieder persoon afzonderlijk een belangrijke factor voor jullie groei. Willen jullie talent transformeren? Op deze drie manieren helpen we jullie om bestaande uitdagingen aan te gaan en succes te boeken.

Maak HR simpel

Automatiseer workflows met een alles-in-één oplossing die snel kan worden geleverd, zodat HR zich kan richten op meer strategisch werk. Ons flexibele platform kunnen jullie eenvoudig schalen, aanpassen, customizen en implementeren.

Houd controle

Beperk fouten tot een minimum met een slim en veilig platform, dat kostbare sancties vermijdt en processen soepel laat verlopen. Kies voor een hybride aanpak met een uitstekende interface voor rapportages, compliance en data.

Leer en evolueer

Gebruik ons open SaaS platform, en profiteer van cutting-edge HR-tools. Met een full-suite in één oplossing, krijgen jullie via onze marketplace toegang tot de laatste tech en innovaties – zoals recruitment, talent management, learning content en Core HR software.

<strong>Position Management</strong>

Multi-version positions structure

Position-based recruiting

Overstaffed positions management

<strong>Application Tracking System</strong>

Vacancy management & job posting

Multichannel recruitment

Candidate tracking and screening

Intelligent tools and automation

<strong>Talent Profile</strong>

Comprehensive picture of each talent

Ability to parse resumes, declare experiences and skills, and report on data available in other HR processes

Suggest related skills or capabilities

Key interface for People Search & Talent Marketplace

<strong>Training Management</strong>

Bespoke production management

Digital assessment pushed in the flow of the learning course

Budget monitoring and ROI improvement through real-time indicators

Customer experience

Onze belofte: organisaties transformeren, met oog voor ieder talent afzonderlijk. Dat krijgen we alleen voor elkaar door met jullie samen te werken. Op die manier kunnen jullie het maximale uit ons open platform halen.

Ben je al klant?

Log in op onze community, en ontvang extra hulp en steun vanuit ons netwerk – bestaande uit meer dan 5.000 HR-experts. Laten we samen leren, delen en bouwen.

Ik wil een demo

Wil je ons platform in actie zien? Dat kan! We hebben een scala aan korte, handige video’s voor je klaarstaan waarmee je precies ziet hoe onze oplossing werkt. En hoe je daarmee talent ontgrendelt.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.