Overweeg je een HCM-oplossing?

Als senior business leader ben jij er verantwoordelijk voor dat jouw HR-managers het beste uit jullie mensen halen.

Je houdt toezicht op de prestaties van het hele bedrijf. Je monitort de vooruitgang ten opzichte van de strategische doelstellingen die je hebt bepaald. En je checkt met finance of het budget nog steeds op orde is. Bij iedere nieuwe stap die genomen moet worden, wordt er naar jou gekeken.

Dus, wat is die volgende stap? Je hebt natuurlijk geen kristallen bol. Maar als het op de behoeften van je mensen aankomt, wil je hen het beste van het beste kunnen aanbieden. Daarvoor heb je een HCM-oplossing nodig die waarde creëert voor jouw organisatie.

Hoger niveau

Als jullie huidige HCM-oplossing niet meer voldoet aan de behoeften van jullie organisatie, denk je er misschien over om deze te vervangen. Het kan ook zijn dat jullie überhaupt nog geen systeem hebben, maar dat jij er nu de tijd rijp voor vindt.

Wat jullie business ook is, in welke fase jullie ook zitten, wij helpen je te vinden wat je zoekt. Zodat jij jullie organisatie naar een hoger niveau kunt tillen.

Wij snappen jou…

Het zijn uitdagende tijden momenteel. Maar jij en j mensen hebben het tot dusver doorstaan. Als eindverantwoordelijke heb je veel aan je hoofd, terwijl je ondertussen jullie organisatie op koers moet houden. Jullie winst op peil houden, langetermijnfinanciering veiligstellen, jullie merk en activiteiten meer bekendheid geven, ervoor zorgen dat jullie voldoen aan de regelgeving, én jullie mensen helpen veilig en productief te blijven.

Laten we samen talent ontgrendelen

De wereld waarin we werken verandert razendsnel. Daarom is het nú belangrijk om in te zetten op de vaardigheden en talenten van jullie mensen. Wanneer je dat doet op een manier die agile en doelgericht is, zul je als organisatie succes boeken.

Om winst te blijven maken, heb je een HCM-oplossing nodig die jullie data omzet in waardevolle people analytics. Zo kun je slimmere beslissingen nemen en het geheel overzien. Je hebt een platform nodig waar je mensen gemakkelijk mee kunnen werken, zodat ze productiever zijn. Een systeem dat jou helpt strategische doelen te bereiken, terwijl jullie organisatie op en top beveiligd is. En waarmee je het potentieel van iedere medewerker kunt ontgrendelen, zodat jullie overal op voorbereid zijn – wat er ook gebeurt.

Customer experience

Onze belofte: organisaties transformeren, met oog voor ieder talent afzonderlijk. Dat krijgen we alleen voor elkaar door met jullie samen te werken. Op die manier kunnen jullie het maximale uit ons open platform halen.

Ben je al klant?

Log in op onze community, en ontvang extra hulp en steun vanuit ons netwerk – bestaande uit meer dan 5.000 HR-experts. Laten we samen leren, delen en bouwen.

Ik wil een demo

Wil je ons platform in actie zien? Dat kan! We hebben een scala aan korte, handige video’s voor je klaarstaan waarmee je precies ziet hoe onze oplossing werkt. En hoe je daarmee talent ontgrendelt.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.