Op zoek naar een unieke HCM oplossing?

Als business leader ben je verantwoordelijk voor het talent dat onder jou werkt, maar je bent ook verantwoording verschuldigd aan de mensen boven je.

Het is jouw taak om de gestelde strategische doelen uit te leggen én te vertalen naar de dagelijkse werkzaamheden van jullie HR-team. Enerzijds bepaal jij mede hoe jullie organisatie talent werft en ontwikkelt, terwijl jij rekening houdt met de behoeften van jullie mensen. Anderzijds kijken ze allemaal naar jou om de juiste oplossing te vinden.

Het draait niet alleen om kosten. Het gaat erom dat je over de juiste data beschikt, zodat je slimmere beslissingen kunt nemen, met behulp van een platform dat jouw organisatie veilig houdt. Een platform dat eindeloze leer- en ontwikkelingsmogelijkheden biedt om je teams bij te scholen en zo goed mogelijk te laten presteren. Kortom, het gaat om waarde.

Jij kunt waarde toevoegen

Als jullie huidige HCM-oplossing niet meer voldoet aan de behoeften van jullie organisatie, denk je er misschien over om deze te vervangen. Of misschien hebben jullie er nog geen, maar ben je je aan het oriënteren wat er allemaal mogelijk is. Bijvoorbeeld hoe je de komende jaren concurrentievoordeel kunt behalen dankzij een slim systeem

Welke business je ook zit, welke fase jullie ook zijn: wij helpen je te vinden wat je zoekt. Zodat jij jullie bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen.

Wij snappen jou…

Als business leader heb je van alles om over na te denken. De concurrentie bijhouden, het juiste talent vinden en inhuren, ervoor zorgen dat de regelgeving nageleefd wordt, bureaucratische processen uit de weg ruimen en jullie mensen helpen veilig en productief te blijven.

Laten we samen talent ontgrendelen

De wereld waarin we werken verandert razendsnel. Daarom is het nú belangrijk om in te zetten op de vaardigheden en talenten van jullie mensen. Wanneer je dat doet op een manier die agile en doelgericht is, zul je als organisatie succes boeken.

Om jullie organisatie die boost vooruit te geven, heb je een HCM-oplossing nodig die helpt jullie data in te zetten voor waardevolle people analytics. Zodat jij slimmere beslissingen kunt nemen en de efficiëntie kunt vergroten. Een oplossing die veilig en gebruiksvriendelijk is. Boordevol leer- en ontwikkelingsmogelijkheden om de productiviteit van je mensen te verhogen. Een platform dat jou helpt jullie doelen te bereiken en tegelijkertijd jullie organisatie beschermt, zodat jullie overal op voorbereid zijn – wat er ook gebeurt.

Customer experience

Onze belofte: organisaties transformeren, met oog voor ieder talent afzonderlijk. Dat krijgen we alleen voor elkaar door met jullie samen te werken. Op die manier kunnen jullie het maximale uit ons open platform halen.

Ben je al klant?

Log in op onze community, en ontvang extra hulp en steun vanuit ons netwerk – bestaande uit meer dan 5.000 HR-experts. Laten we samen leren, delen en bouwen.

Ik wil een demo

Wil je ons platform in actie zien? Dat kan! We hebben een scala aan korte, handige video’s voor je klaarstaan waarmee je precies ziet hoe onze oplossing werkt. En hoe je daarmee talent ontgrendelt.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.