Klaar voor een HRIS upgrade?

Wanneer er nieuwe HR-software geïmplementeerd wordt, ben jij daar als IT-expert verantwoordelijk voor.

Je zorgt tevens voor de optimalisatie, zodat iedereen zo goed mogelijk kan werken.

En als er iets misgaat, wenden collega’s zich tot jou om het probleem op te lossen – liefst snel. Jij weet waar je het over hebt als het gaat om hardware- en softwareoplossingen. Jouw team rolt ze uit, onderhoudt ze en werkt ze bij. Daarom staat jouw rol centraal in de digitale transformatie.

Dus, what’s next? Technologie evolueert voortdurend. Om als organisatie succesvol te zijn in de toekomst, heb je een flexibel HRIS nodig dat waarde oplevert, gemakkelijk inpasbaar is en de beveiliging verbetert.

Switch naar smart

Als jullie huidige HRIS niet meer voldoet aan de behoeften van jullie organisatie, overweeg je misschien het te vervangen. Of misschien hebben jullie nog geen systeem, maar is de tijd rijp om HR te digitaliseren.

Wat jullie business ook is, in welke fase jullie ook zitten, wij helpen je te vinden wat je zoekt. Zodat jij jullie IT-omgeving naar het volgende niveau kunt tillen.

Wij snappen jou…

Als tech specialist zijn er talloze dingen waar je aan moet denken. Daarom zoek je een slimme infrastructuur die écht waarde toevoegt. Die jouw organisatie concurrentievoordeel geeft. Waar gebruikers makkelijk mee kunnen werken, waarin data veilig zijn én waarmee je het bedrijf helpt digitaal te transformeren.

Wij helpen je daarbij.

Laten we samen talent ontgrendelen

De wereld waarin we werken verandert razendsnel. Daarom is het nú belangrijk om in te zetten op de vaardigheden en talenten van jullie mensen. Wanneer je dat doet op een manier die agile en doelgericht is, zul je als organisatie een succesvolle toekomst tegemoet gaan.

Om iedereen op een hoog niveau te laten presteren, heb je een platform nodig dat eenvoudig te installeren, te gebruiken en te updaten is. Een platform dat AI gebruikt om personeelsdata te verzamelen en inzichten te verschaffen, zodat managers betere beslissingen kunnen nemen. Een veilig systeem dat gemakkelijk integreert met jullie bestaande technologie, maar processen krachtiger maakt. Dat gebruikers zich eenvoudig eigen kunnen maken. Een HRIS dat ieders talent ontgrendelt, zodat jullie overal op voorbereid zijn – wat er ook gebeurt.

Customer experience

Onze belofte: organisaties transformeren, met oog voor ieder talent afzonderlijk. Dat krijgen we alleen voor elkaar door met jullie samen te werken. Op die manier kunnen jullie het maximale uit ons open platform halen.

Ben je al klant?

Log in op onze community, en ontvang extra hulp en steun vanuit ons netwerk – bestaande uit meer dan 5.000 HR-experts. Laten we samen leren, delen en bouwen.

Ik wil een demo

Wil je ons platform in actie zien? Dat kan! We hebben een scala aan korte, handige video’s voor je klaarstaan waarmee je precies ziet hoe onze oplossing werkt. En hoe je daarmee talent ontgrendelt.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.