Zou je een beter HCM-systeem willen?

Als frontline medewerker ben je de hele dag druk met allerlei werkzaamheden.

Collega’s voorzien van belangrijke informatie, hen ondersteunen bij hun dagelijkse taken, het organiseren van trainingen. Zonder jou komt het gewoon niet voor elkaar.

Om je werk zo goed mogelijk te doen heb je wél de juiste tools nodig. Als ‘frontliner’ betekent dat een HCM-oplossing die eenvoudig en snel te gebruiken is en alles met elkaar verbindt – zonder silo’s die jouw workflow verstoren. Pas dan kun je je richten op het ontwikkelen van jouw skills en het vormgeven van je toekomst. Dat is precies wat ons platform voor jou kan doen.

Aan de slag

Als jullie huidige HRIS jou niet helpt om je werk naar behoren uit te voeren, dan heb je waarschijnlijk al eens aangegeven behoefte te hebben aan een nieuw systeem. Het kan ook zijn dat jullie nog geen systeem hebben, maar dat jou is gevraagd hier onderzoek naar te doen.

Wat jullie business ook is, in welke fase jullie ook zitten, wij helpen je te vinden wat je zoekt. Zodat jij jouw rol naar een hoger niveau kunt tillen.

Wij snappen jou…

Flexibel werken mag misschien de norm zijn, jij wordt nog steeds geconfronteerd met allerlei uitdagingen. Systemen zijn traag en niet gebruiksvriendelijk, en processen worden daardoor onderbroken – wat het lastig maakt om je werk te doen (laat staan het goed te doen). Bovendien zijn de beschikbare personeelstrainingen lang niet zo nuttig als ze zouden kunnen zijn. Jij wilt leer- en ontwikkelingsmogelijkheden die jouw langetermijndoelen ondersteunen. Als jij geen prettige employee experience hebt, bestaat het risico dat jouw talent verloren gaat.

Jouw talent. Ons platform.

De wereld waarin we werken verandert razendsnel. Daarom is het nú belangrijk om in te zetten op de vaardigheden en talenten van jullie mensen.

Om jouw werk efficiënt te kunnen doen, heb je een HCM-oplossing nodig die eenvoudig te gebruiken is. Eentje die onnodige, tijdrovende handelingen overbodig maakt, en erop is gericht mensen soepel te laten samenwerken. Een platform dat jou helpt productiever te zijn, en jou carrièrekansen biedt waarmee jij jouw doelen kunt bereiken. Waarmee jouw talent wordt ontgrendeld, waardoor je in de toekomst nog succesvoller zult zijn.

Customer experience

Onze belofte: organisaties transformeren, met oog voor ieder talent afzonderlijk. Dat krijgen we alleen voor elkaar door met jullie samen te werken. Op die manier kunnen jullie het maximale uit ons open platform halen.

Ben je al klant?

Log in op onze community, en ontvang extra hulp en steun vanuit ons netwerk – bestaande uit meer dan 5.000 HR-experts. Laten we samen leren, delen en bouwen.

Ik wil een demo

Wil je ons platform in actie zien? Dat kan! We hebben een scala aan korte, handige video’s voor je klaarstaan waarmee je precies ziet hoe onze oplossing werkt. En hoe je daarmee talent ontgrendelt.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.