Een HR-oplossing inkopen?

Wanneer je in procurement werkt, ben jij verantwoordelijk voor de doelmatigheid van een aankoop.

Je focust op ROI en draagt bij aan een gezonde winst. Je onderzoekt opties om de slimste beslissingen te nemen, beoordeelt leveranciers en zorgt ervoor dat jullie contracten waterdicht zijn. Wanneer het gaat over het optimaliseren van budgetten en uitgaven, kijkt iedereen naar jou.

Bij jou draait alles om resultaat. En als het op de behoeften van jouw organisatie aankomt, dan wil je een kosteneffectief platform dat waarde creëert en ervoor zorgt dat jullie mensen zo goed mogelijk kunnen werken.

Waarde voor jullie geld

Als jullie huidige HCM-oplossing niet langer voldoet aan de organisatiebehoeften, wordt het misschien tijd om deze te vervangen. Of misschien hebben jullie nog helemaal geen systeem, maar ben je aan het onderzoeken wat er allemaal op de markt is.

Welke business je ook zit, welke fase jullie ook zijn: wij helpen je te vinden wat je zoekt. Zodat jij jullie bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen.

Wij snappen jou…

Het zijn uitdagende tijden momenteel. Als inkoopafdeling heb je veel aan je hoofd: winst maken, de concurrentie bijhouden, de uitgaven optimaliseren en de output bijhouden.

Wij helpen je daarbij.

Laten we samen talent ontgrendelen

De wereld waarin we werken verandert razendsnel. Daarom is het nú belangrijk om in te zetten op de vaardigheden en talenten van jullie mensen. Wanneer je dat doet op een manier die agile en doelgericht is, zul je als organisatie een succesvolle toekomst tegemoet gaan.

Om winst te blijven maken, heb je een HCM-oplossing nodig die jullie helpt optimaal gebruik te maken van jullie data. Met slimme analyses bijvoorbeeld, zodat jij het grote plaatje kunt zien, maar ook een goed overzicht hebt van de financiële details. Een platform dat gemakkelijk te gebruiken is, zodat jij en je collega’s productief kunnen blijven. Een platform dat jullie helpt de strategische organisatiedoelen te bereiken door het potentieel van iedere medewerker te ontsluiten, zodat jullie overal op voorbereid zijn – wat er ook gebeurt.

Customer experience

Onze belofte: organisaties transformeren, met oog voor ieder talent afzonderlijk. Dat krijgen we alleen voor elkaar door met jullie samen te werken. Op die manier kunnen jullie het maximale uit ons open platform halen.

Ben je al klant?

Log in op onze community, en ontvang extra hulp en steun vanuit ons netwerk – bestaande uit meer dan 5.000 HR-experts. Laten we samen leren, delen en bouwen.

Ik wil een demo

Wil je ons platform in actie zien? Dat kan! We hebben een scala aan korte, handige video’s voor je klaarstaan waarmee je precies ziet hoe onze oplossing werkt. En hoe je daarmee talent ontgrendelt.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.