Waar worstelen jullie teams mee?

Hoe creëer je geweldig teamwork?

Hoe krijg je iedereen zover dat ze hetzelfde resultaat nastreven? En wat kunnen jullie data jullie vertellen, zodat jullie klaar zijn voor de toekomst?

Wanneer we het hebben over teams, zullen high performers die solo vliegen een bedrijf niet helpen slagen – maar iedereen die samenwerkt doet dat wel. Als jullie mensen zich vanaf het eerste moment dat ze bij jullie komen werken ondersteund voelen, en ze betrokken worden bij de kansen waarmee ze zich verder kunnen ontwikkelen, dan zul je merken dat hun inzet in lijn ligt met de behoeften van jullie organisatie. Daarvoor heb je tools nodig waarmee je je kunt aanpassen – snel. Een platform dat jullie helpt relevante data samen te voegen, waarmee je het potentieel van je mensen kunt ontdekken en slimme beslissingen kunt nemen. Vandaag én morgen.

Uitdagingen komen in allerlei vormen

In een snel veranderende wereld kun je niet lang stil blijven zitten. Maar met een inflexibel HR-platform word je beperkt in wat je kunt doen. Starre systemen weerhouden mensen ervan om écht goed werk te leveren. Net als veel andere bedrijven werken jullie misschien met systemen die niet goed op elkaar aansluiten, worden workflows onderbroken en staan gegevens op allerlei verschillende plaatsen. Het ergste van alles is dat je daardoor talent niet optimaal kunt inzetten om succes te boeken.

Elke organisatie, ongeacht de sector, worstelt met uitdagingen op het vlak van personeelsbeleid. Maar er is iets wat uw HR-team eraan kan doen.

<strong>Talent Profile</strong>

Comprehensive picture of each talent

Ability to parse resumes, declare experiences and skills, and report on data available in other HR processes

Suggest related skills or capabilities

Key interface for People Search & Talent Marketplace

<strong>Position Management</strong>

Multi-version positions structure

Position-based recruiting

Overstaffed positions management

<strong>Objectives and Key Results Management</strong>

Ongoing objectives management

OKR dashboards for managers

Peer feedback management

Employee check-in management

<strong>Learning Content</strong>

Multi-editors catalogue, continuously updated

Up to date blended training, with tutoring

Bespoke production management

Customer experience

Onze belofte: organisaties transformeren, met oog voor ieder talent afzonderlijk. Dat krijgen we alleen voor elkaar door met jullie samen te werken. Op die manier kunnen jullie het maximale uit ons open platform halen.

Ben je al klant?

Log in op onze community, en ontvang extra hulp en steun vanuit ons netwerk – bestaande uit meer dan 5.000 HR-experts. Laten we samen leren, delen en bouwen.

Ik wil een demo

Wil je ons platform in actie zien? Dat kan! We hebben een scala aan korte, handige video’s voor je klaarstaan waarmee je precies ziet hoe onze oplossing werkt. En hoe je daarmee talent ontgrendelt.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.