Neuzen dezelfde kant op

Wat willen jullie mensen bereiken tijdens hun loopbaan? En hoe past dit bij jullie organisatiedoelstellingen?

Als de ambities van jullie mensen niet overeenstemmen met de doelstellingen van jullie bedrijf, ontstaan er gaten en is de kans groot dat waardevolle vaardigheden verloren gaan.

Maar wanneer je werknemers de kans geeft zich te bekwamen in iets wat ze graag willen doen, houd je ze betrokken en zul je merken dat hun inzet in lijn komt te liggen met de behoeften van jullie bedrijf.

Wij snappen de uitdaging…

In een snel veranderende wereld kun je niet lang stil blijven zitten. Een dynamische markt heeft als gevolg dat je als bedrijf in staat moet zijn jezelf steeds opnieuw uit te vinden. Maar dat kun je alleen effectief doen als de mensen die bij jullie werken zich kunnen vinden in hetgeen je aan het veranderen bent. Want als zij dat niet zien zitten, hoe kun je dan verwachten dat ze jullie helpen succesvol te zijn?

Uitzoeken wat werknemers motiveert is voor elke organisatie een uitdaging. Je kunt hen natuurlijk de kans bieden om allerlei nieuwe vaardigheden te leren, maar als het hen eigenlijk niet echt interesseert, loop je het risico dat ze gedemotiveerd raken. Dit kan leiden tot een hoog personeelsverloop. En als je hen steeds opnieuw kwijtraakt, wordt het wel erg lastig om de ambities van jullie personeel af te stemmen op de bedrijfsdoelstellingen.

Uitdaging aangenomen

Om de bedrijfsdoelstellingen en de aspiraties van jullie mensen op elkaar af te stemmen, zijn er drie verschillende manieren waarop wij jullie kunnen helpen uitdagingen te overwinnen en succes te boeken.

Beter beoordelen

Trek kwaliteitskandidaten aan door relaties op te bouwen met een betere wervingsstijl en een intern mobiliteitsprogramma.

Kansen promoten

Breng de vaardigheden van jullie talent in kaart zodat je kunt ontdekken wat er nog mist. Zet dit om in kansen die jullie mensen daadwerkelijk zullen grijpen – zoals cross-business projecten.

De juiste content bieden

Gebruik kant-en-klaar studiemateriaal of maak jullie eigen learning content, die direct toegankelijk is zodra jullie mensen zich willen bekwamen of iets nieuws willen leren.

<strong>Talent Profile</strong>

Multi-version positions structure

Position-based recruiting

Overstaffed positions management

<strong>Talent Review</strong>

Multi-grid and campaign management

Built-in decision-making tools: training, mobility, succession

Talent mapping with customizable n-box grid

<strong>Position Management</strong>

User-friendly content editor to create modules and courses

Capture and share user-generated content

Management of structured projects

Document review and versioning

Customer experience

Onze belofte: organisaties transformeren, met oog voor ieder talent afzonderlijk. Dat krijgen we alleen voor elkaar door met jullie samen te werken. Op die manier kunnen jullie het maximale uit ons open platform halen.

Ben je al klant?

Log in op onze community, en ontvang extra hulp en steun vanuit ons netwerk – bestaande uit meer dan 5.000 HR-experts. Laten we samen leren, delen en bouwen.

Ik wil een demo

Wil je ons platform in actie zien? Dat kan! We hebben een scala aan korte, handige video’s voor je klaarstaan waarmee je precies ziet hoe onze oplossing werkt. En hoe je daarmee talent ontgrendelt.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.