Zet jullie data in voor succes

Hoe presteren jullie medewerkers?

Om dat te weten te komen gebruiken veel organisaties een combinatie van beoordelingen, evaluatieformulieren en HR- en bedrijfsgegevens. Maar zou je daar niet meer uit kunnen halen?

Vandaag de dag wordt bijna elke employee experience vormgegeven door digitale technologie – en daarmee krijg je toegang tot specifieke data, die jullie veel inzichten kunnen verschaffen. Over het potentieel van jullie mensen bijvoorbeeld, en hoe zij zich ontwikkelen. Maar ook hoe je meer persoonlijk trainingsmateriaal kunt creëren, toegespitst op de ambities van jullie mensen. Wanneer je de kracht van een geïntegreerde oplossing binnen handbereik hebt, kun je ontzettend veel uit die gegevens halen – om positieve verandering te stimuleren en slimme beslissingen te nemen.

Wij snappen de uitdaging…

Wanneer jullie overstappen op een ander IT-systeem, heeft dat vaak gevolgen voor een groot deel van het bedrijf. Zonder vlotte integratie kun je te maken krijgen met uiteenlopende systemen die niet matchen, onderbroken workflows en gegevens die op allerlei verschillende plekken staan.

Vervolgens moeten jullie mensen ervan overtuigd worden dat ze zich de nieuwe tool eigen maken. Als sommigen dat wel doen en anderen niet, loop je het risico dat jullie onvoldoende toegang hebben tot data. Daarmee kun je het potentieel ervan eigenlijk niet optimaal benutten. De gegevens waarmee je jullie mensen kunt helpen zich te ontwikkelen en bij te scholen, sluiten niet aan, zodat er een incompleet beeld van jullie personeelsbestand ontstaat.

Uitdaging aangenomen

Om echt waarde uit jullie data te krijgen, zijn er drie verschillende manieren waarop wij jullie kunnen helpen uitdagingen te overwinnen en succes te boeken.

Op maat gemaakte content en kansen

Om de employee experience te verbeteren, moet je de gegevens die je hebt op de juiste manier inzetten. Zo kun je jullie mensen een boeiende digitale ervaring bieden, afgestemd op hun behoeften.

Soepele integratie

Om de meeste waarde uit jullie data te halen, moet je een flexibele, veilige oplossing integreren die aansluit bij jullie andere tools en toepassingen – zodat je uit diverse hoeken informatie tot je beschikking hebt.

Het complete plaatje

Om managers de broodnodige inzichten te geven, moet je hen helpen het complete plaatje te zien met behulp van slimme AI-analyses die ieders vaardigheden in kaart brengen.

<strong>Candidate Relationship Management</strong>

Collaborative candidate evaluation and nurturing

Smart assistant, intelligence and automation

Simple & intuitive sourcing (not visible on this screen)

<strong>Internal Mobility</strong>

Quick & intuitive job offer search

Saved search & job alerts

Simple application process (not visible on this screen)

<strong>Learning Content</strong>

Multi-editors catalogue, continuously updated

Up to date blended training, with tutoring

Bespoke production management

<strong>Talent Marketplace</strong>

One-stop-shop for internal career opportunities

Instant matching between employees’ skills and aspirations & available opportunities

Seamless integration with Talentsoft Recruiting

Customer experience

Onze belofte: organisaties transformeren, met oog voor ieder talent afzonderlijk. Dat krijgen we alleen voor elkaar door met jullie samen te werken. Op die manier kunnen jullie het maximale uit ons open platform halen.

Ben je al klant?

Log in op onze community, en ontvang extra hulp en steun vanuit ons netwerk – bestaande uit meer dan 5.000 HR-experts. Laten we samen leren, delen en bouwen.

Ik wil een demo

Wil je ons platform in actie zien? Dat kan! We hebben een scala aan korte, handige video’s voor je klaarstaan waarmee je precies ziet hoe onze oplossing werkt. En hoe je daarmee talent ontgrendelt.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.