Transformeer nu voor de uitdagingen van morgen

Om bij te blijven op het gebied van de laatste technologieën en de verwachtingen van de moderne klant, moet je de tools in huis hebben om snel te kunnen veranderen.

Daarvoor heb je een agile platform nodig dat jullie mensen op dagelijkse basis energie geeft.

Een platform waarmee jullie workflows, werkplekken en teams opnieuw uit kunnen vinden – zonder vertragingen. Waardoor iedereen de toekomst met open vizier tegemoet kan treden.

Wij snappen de uitdaging…

Verandering heeft allerlei verschillende vormen. Misschien willen jullie een nieuwe business unit openen, of een bestaande aanpassen. Het laatste wat je dan nodig hebt, is een rigide HR-platform dat die verandering tegenhoudt. De juiste tool moet jullie helpen om organigrammen en functiestructuren op een heldere manier te beheren, zodat jullie met vertrouwen de toekomst tegemoet zien.

Om klaar te zijn voor de toekomst moet je ook klaar zijn om je aan te passen – snel. Dat geldt zowel voor de IT die jullie gebruiken, als voor de mensen die ermee werken. Wanneer je een agile platform kiest bouw je veerkracht en flexibiliteit op, zodat je niet vastzit aan workflows waarmee talentontwikkeling stagneert. Want stroeve processen beïnvloeden de manier waarop iedereen zijn werk doet, en brengen de productiviteit omlaag in plaats van omhoog.

Uitdaging aangenomen

Om jullie business te transformeren naar een adaptieve omgeving, bieden wij drie belangrijke manieren waarop wij kunnen helpen jullie uitdagingen te overwinnen en succes te boeken.

Workflows opnieuw uitvinden

Krijg een compleet overzicht van jullie workflows, zodat je gemakkelijk verbeterpunten kunt identificeren, waarna je ze opnieuw kunt uitvinden. Zo kun je in de toekomst stukken productiever zijn.

Toekomstbestendig

Bereid je voor op morgen met een systeem dat krachtig genoeg is om aan jullie dagelijkse behoeften te voldoen, én jullie tegelijkertijd de tools in handen geeft om strategieën uit te stippelen en veranderingen te stimuleren.

Transformeer naar agile

Maak van jullie hele organisatie een agile werkomgeving met een HCM-oplossing die kant-en-klare analyses heeft voor slimmere besluitvorming, handig op één plek.

Jullie toekomst. Onze oplossing.

Als je een platform hebt dat flexibel genoeg is om zich aan te passen, kun je de uitdagingen van morgen gemakkelijk aan – wat die uitdagingen ook zijn. Je hebt nu dus al een oplossing nodig die helpt jullie bedrijf gemakkelijk opnieuw uit te vinden, om zo klaar te zijn voor toekomstige veranderingen.

<strong>Employee File and Admin Events</strong>

Admin event management

Templating management

Workforce analytics

Employee and organizational data

<strong>Document Management and E-signature</strong>

Automated contract generation based on personalized and localized templates

Document validity dates management

Seamless and secure experience for signing documents (compliant with eIDAS standard)

Several signature methods (manual, email, text messages, …) to adapt to everyone.

<strong>Position Management</strong>

Multi-version positions structure

Position-based recruiting

Overstaffed positions management

Customer experience

Onze belofte: organisaties transformeren, met oog voor ieder talent afzonderlijk. Dat krijgen we alleen voor elkaar door met jullie samen te werken. Op die manier kunnen jullie het maximale uit ons open platform halen.

Ben je al klant?

Log in op onze community, en ontvang extra hulp en steun vanuit ons netwerk – bestaande uit meer dan 5.000 HR-experts. Laten we samen leren, delen en bouwen.

Ik wil een demo

Wil je ons platform in actie zien? Dat kan! We hebben een scala aan korte, handige video’s voor je klaarstaan waarmee je precies ziet hoe onze oplossing werkt. En hoe je daarmee talent ontgrendelt.

Talentsoft is nu Cegid Talentsoft

Our open HCM platform offers rich digital talent management capabilities that help HR & IT leaders achieve sustainable performance.